canlı yayın
vali-gul-ve-baskan-sahin-karkamista-muhtarlari-dinledi

Vali Gül ve Başkan Şahin Karkamış’ta muhtarları dinledi

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Karkamış İlçesinde muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Vali Gül burada, altyapı çalışmalarından, eğitim ve sağlığa, ticarete kadar ilçeye dair pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

vali-gul-kentte-yurutulen-calismalari-anlatti

Vali Gül, kentte yürütülen çalışmaları anlattı

Gaziantep Valisi Davut Gül, basın mensupları ile bir araya gelerek Zimem Defteri süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu

vali-gul-ulkemizin-hakli-mucadelesinde-saflarimizi-daha-da-siklastiracagiz

Vali Gül, “Ülkemizin haklı mücadelesinde saflarımızı daha da sıklaştıracağız”

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaşanan son süreci Gaziantep özelinde değerlendirmek üzere basın mensupları ile bir araya geldi. Valilik Amfi Salonunda gerçekleştirilen toplantıda ülkemizin önemli bir süreçten geçtiğini ifade eden Vali Gül, bu mücadeleyi yaparken hem ülke hem de şehir olarak herkesin üzerine düşen görevler olduğunu kaydetti.

vali-gul-hapishanenin-kutuphaneye-donusturulmesi-ornek-teskil-eden-sembol-bir-deger

Vali Gül, “Hapishanenin kütüphaneye dönüştürülmesi örnek teşkil eden sembol bir değer”

Hayırsever Adnan Bali tarafından İslahiye İlçesine kazandırılacak olan “Sabiha-Aziz Bali İlçe Halk Kütüphanesi” protokolü imzalandı.

vali-gul-gaziantep-markasi-artik-aranilan-markalardan-oldu

Vali Gül, “Gaziantep markası artık aranılan markalardan oldu”

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Moda ve Hazır Giyim Federasyonu, (MHGF) Penye, Konfeksiyon ve İmalat Hazır Giyim Derneği (PENKON), ve KOSGEB destekleriyle düzenlenen PENTEX 9. Penye Tekstil ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Vali Gül, burada Gaziantep markalarının artık aranılan markalardan olduğunu söyledi.

vali-gul-islahiye-ilcesi-bereketli-topraklara-sahip

Vali Gül, “İslahiye ilçesi bereketli topraklara sahip”

Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ile İslahiye ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Vali Gül, burada yaptığı açıklamada Gaziantep’in tüm ilçeleri ile birlikte çok önemli bir şehir olduğunu belirterek İslahiye ilçesi ve çevresinin ise bereketli topraklara sahip olduğunu kaydetti.

-vali-gul-gaziantep-dijital-donusume-hazir

Vali Gül, “Gaziantep, dijital dönüşüme hazır”

Gaziantep Valisi Davut Gül, Genç Profesyoneller Sertifika Ödül Töreni’nde Gaziantep’in dijital dönüşüme hazır olduğunu söyledi.

vali-gul-rumkale-su-sporlarinin-merkezi-olacak

Vali Gül, “Rumkale su sporlarının merkezi olacak”

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesindeki Fırat Nehri kıyısında tarihi ve doğal güzelliğiyle öne çıkan Rumkale'de “Su Sporları Etkinliği” düzenlendi. Vali Davut Gül burada Rumkale’nin su sporlarının merkezi olacağını kaydetti.

vali-gul-gaziantep-hepimizin-ortak-degeri

Vali Gül, “Gaziantep hepimizin ortak değeri”

Gaziantep Kent Konseyi 5’inci Seçimli Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Vali Gül burada yaptığı konuşmada Gaziantep’in şehirde yaşayan herkesin ortak değeri olduğunu kaydetti

vali-gul-okul-oncesi-egitimi-onemsiyoruz

Vali Gül, “Okul öncesi eğitimi önemsiyoruz”

Hayırseverler Nurel-Enver Taner tarafından yaptırılan 8 derslikli anaokulu törenle açıldı. Vali Gül, burada yaptığı konuşmada okul öncesi eğitiminden bütün öğrencilerin faydalanması gerektiğini belirterek okul öncesi eğitimi önemsediklerini kaydetti.

vali-gul-hep-birlikte-daha-guzel-bir-gaziantep-insa-edelim

Vali Gül, “Hep birlikte daha güzel bir Gaziantep inşa edelim”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yürütülen "Türkiye'de yolcu taşımacılığı hizmetlerinin erişebilirliğinin geliştirilmesi projesi"nin Gaziantep ayağı "Gaziantep İçin Harekete Geçme Çalıştayı" ile gerçekleştirildi. Vali Davut Gül, burada yaptığı konuşmada “Engellilerin önündeki engelleri kaldırmak için çalışanlara yardım ederek hep birlikte daha güzel bir Gaziantep inşa edelim” dedi.

vali-gul-ortadogunun-sekillenmesi-su-an-tarihe-taniklik-ettigimiz-bolgede-oldu

Vali Gül, “Ortadoğu’nun şekillenmesi şu an tarihe tanıklık ettiğimiz bölgede oldu”

Türkiye-Suriye sınır hattındaki Yakın Doğu arkeolojisinin en önemli yerlerinden birisi olarak bilinen, Hitit, Asur, Helenistik ve Roma dönemlerine ait izler taşıyan Karkamış Antik Kenti Arkeopark'ı, basın mensuplarına tanıtıldı. Gaziantep Valisi Davut Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada,bölgede 8 yıldır verilen emeğin sonucunda tarihin gün yüzüne çıkarıldığını söyleyerek Ortadoğu haritasının burada planlandığını kaydetti

vali-gul-ogrenciler-ikamet-ettikleri-yerdeki-okula-kaydolacak

Vali Gül, “Öğrenciler ikamet ettikleri yerdeki okula kaydolacak”

Gaziantep Valisi Davut Gül, 2018-2019 eğitim öğretim yılı yılsonu değerlendirme toplantısında okul müdürleri ile bir araya geldi. Gül, burada yaptığı konuşmada öğrenciler ikamet ettikleri yerdeki okula kaydolması noktasında okul müdürlerini uyardı.

vali-gul-trafik-duzenlemesinde-vatandas-ihbari-oldukca-onemli

Vali Gül, “Trafik düzenlemesinde vatandaş ihbarı oldukça önemli”

Gaziantep Valisi Davut Gül, Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) binasında basın mensupları ile gerçekleştirdiği toplantıda 2019 yılı ilk 6 ay içerisinde 115.397 sürücüye 34.777.174 TL para cezası uygulandığını kaydederek trafik düzenlemesinde vatandaş ihbarının oldukça önemli olduğunu bildirdi

gunun-ilk-bugday-satisi-vali-gulden

Günün İlk Buğday Satışı Vali Gül’den

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Ticaret Borsasını (GTB) ziyaret etti. GTB Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyeleri tarafından karşılanan Gül, sabah erken saatlerde gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak GTB meclis üyeleriyle istişare toplantısında bir araya geldi.

vali-gul-egitim-yatirimlarini-yerinde-inceledi

Vali Gül eğitim yatırımlarını yerinde inceledi

Gaziantep Valisi Davut Gül, yapımına devam edilen eğitim yatırımlarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

vali-gul-surdurulebilir-bir-turizme-ihtiyacimiz-var

Vali Gül, “Sürdürülebilir bir turizme ihtiyacımız var”

Gaziantep Valisi Davut Gül, kent turizmin canlandırılması, geliştirilmesi ve elde edilen katma değerin arttırılması hakkında değerlendirmelerde bulunmak üzere sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Vali Gül, burada turizmin sürdürülebilir olması gerektiğinin altını çizerek özellikle ‘Mutfak, Musiki ve Mimari’nin muhafaza edilmesi gerektiğini kaydetti.